donderdag 28 maart 2024

WK Superbike Assen verplaatst naar augustus

Het WK Superbike doet Assen niet langer 17, 18 en 19 april aan, maar 21, 22 en 23 augustus. Organisator Dorna moet door het coronavirus flink met het wedstrijdschema schuiven. Reeds gekochte toegangskaarten voor het WK Superbike blijven geldig voor de nieuwe datum.

De kans op toestanden zoals in 2019 is door de nieuwe datum uitgesloten. Vorig jaar werden sommige races niet verreden door sneeuwval en veel te lage temperaturen. Iedereen die op de tribune zat te blauwbekken weet het vast nog wel. Dit jaar kan de ijsmuts thuis blijven liggen en moet de zonnebrandcrème verplicht mee. Het TT Circuit Assen houdt op de website ttcircuit.com iedereen op de hoogte van de actualiteit en beschikbaarheid van de accommodatie.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

1 Reactie

  1. Dit is kloten, ik betaal voor iets en het word toch door mijn strot gedouwd, kut 😡

Reacties zijn gesloten.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen