woensdag 31 mei 2023

Gesjoemel met tellerstanden in Opgelicht?! UPDATE

Update 25-3-2020

Goedemorgen, dat was wel even een aflevering die er in haakt… Heb je ‘m niet gezien? Geen stress, want hieronder kun je het item terugzien. De moeite waard kunnen we alvast verklappen.

https://youtu.be/2_tmjAAty_s

Bericht 24-3-2020

Bij de verkoop van gebruikte motoren gaat er nog veel mis constateert het consumentenprogramma Opgelicht?! De programmamakers tonen hoe vaak het mis gaat en waar je op moet letten bij de aankoop van een occasion.

Knoeien met de kilometerstand komt nog altijd voor. Zo lang het loont en het technisch mogelijk is, zullen malafide handelaren niet schromen om de klok een paar duizend kilometer terug te draaien. Opgelicht?! besteedde al eerder aandacht aan dit onderwerp.

Bij de RDW is gratis op te vragen wat de kilometerstand van een gebruikt Nederlands voertuig bij benadering moet zijn. Het loont om dat te doen want er zijn schattingen dat er bij 50 procent van het Hollandse wagenpark iets niet klopt. Zie er alles over in Opgelicht?!, vanavond om 21:20 op NPO1.

Ad van de Wiel
Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image