Word assistent-motorsporttrainer

Bij de KNMV kun je je vanaf nu inschrijven voor de MT-2 opleiding. In drie maanden tijd word je opgeleid tot assistent-motorsporttrainer die binnen de (breedte)sport met sporters op club-, district- en cupniveau werkzaam is.

Als motorsporttrainer enthousiasmeer jij hen in hun sportieve en technische ontwikkeling. Voor iedereen die nu al trainingen binnen de (breedte)sport verzorgt is dit een unieke opleiding met officieel diploma. Je kunt deze opleiding binnen jouw tak van motorsport volgen en de Proeve van Bekwaamheid (examen) afleggen. Je werkt veelvuldig samen met de cursisiten aan diverse opdrachten. Deskundige docenten zullen je begeleiden en je volgt een aantal workshops.

Kijk op www.knmv.nl voor meer informatie of of neem contact op met Mario Pieterse per e-mail: m.pieterse@knmv.nl.

Foto: KNMV.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.