dinsdag 21 mei 2024

Word assistent-motorsporttrainer

Bij de KNMV kun je je vanaf nu inschrijven voor de MT-2 opleiding. In drie maanden tijd word je opgeleid tot assistent-motorsporttrainer die binnen de (breedte)sport met sporters op club-, district- en cupniveau werkzaam is.

Als motorsporttrainer enthousiasmeer jij hen in hun sportieve en technische ontwikkeling. Voor iedereen die nu al trainingen binnen de (breedte)sport verzorgt is dit een unieke opleiding met officieel diploma. Je kunt deze opleiding binnen jouw tak van motorsport volgen en de Proeve van Bekwaamheid (examen) afleggen. Je werkt veelvuldig samen met de cursisiten aan diverse opdrachten. Deskundige docenten zullen je begeleiden en je volgt een aantal workshops.

Kijk op www.knmv.nl voor meer informatie of of neem contact op met Mario Pieterse per e-mail: m.pieterse@knmv.nl.

Foto: KNMV.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen