donderdag 29 februari 2024

Wordt Honda’s 2024-CB1000R een 200 pk-hypernaked?

De afgelopen dagen was er een opeenvolging van nieuws over Honda’s nieuwe modellen. Deze keer is het de beurt aan de volgende generatie CB1000R. De Japanse naked krijgt naar verwachting binnenkort een make-over en op het web wordt gesproken over een ware revolutie.

Na de presentatie van de Hornet, terug op de markt na jaren van afwezigheid, en het laatste nieuws over de nieuwe Transalp 750 (die de motor zal delen met de Hornet), is het nu tijd om het te hebben over de CB1000R 2024.

Volgens geruchten die op het web circuleren, zou de naked kunnen veranderen in een hypernaked. De volgende generatie CB1000R zou een blok kunnen krijgen dat rechtstreeks is afgeleid van de CBR1000RR Fireblade.

Cameratechnologie voor Honda Africa Twin?

Dit zou een revolutie betekenen voor de Honda naked bike. De toename van het vermogen (momenteel 145 pk) zou aanzienlijk zijn en zal ook een aanzienlijke update van het chassis vergen.

Nieuwe geruchten spreken dan ook van een CB1000R met ongeveer 200 pk, aerodynamische vleugels, een herontworpen chassis, een schokbreker in de lengterichting en een gewicht van ongeveer 200 kg.

Mogelijk maken we het debuut mee op de EICMA 2022.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen