maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha betaalt bromfietsrijbewijs

In de landelijke pers wordt de laatste dagen veel melding gemaakt van een opvallend hoog percentage bromfietsbestuurders dat niet in het bezit is van een geldig bromfietsrijbewijs. Yamaha Motor Nederland wil graag een bijdrage leveren aan het oplossen van dit probleem en laat weten dat ze voor alle beginnende bromfietsbezitters een manier hebben om dit op te lossen. Bij aankoop van een nieuwe Yamaha Aerox bromscooter krijg je namelijk de kosten voor het behalen van een bromfietsrijbewijs (lessen en examen) vergoed!

Arno Sunnotel, President van Yamaha Motor Nederland: “Het kan natuurlijk niet zo zijn dat mensen op een bromfiets of scooter door het ontbreken van een geldig rijbewijs, de verkeersveiligheid van henzelf of anderen in gevaar brengen. Dat is niet alleen levensgevaarlijk voor zichzelf, maar ook voor anderen. Daarnaast zet dit nieuws de gehele groep van 50cc scooterbestuurders, die dagelijks juist heel slim voor deze vervoersmethode kiezen, in een slecht daglicht. Wij willen er dan ook graag voor gaan zorgen dat berijders van ons merk altijd een AM-rijbewijs bezitten. Zodoende bieden wij elke koper van de Yamaha Aerox de kans om zijn of haar 'carrière' op een gemotoriseerde tweewieler te laten beginnen zoals dat hoort: dus mét een AM rijbewijs op onze kosten!”

 Meer info vind je op www.yamaha-www.motor.nl.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelPimp je rempedaal
Volgend artikelOverwinning voor Stoner

Gerelateerde artikelen