woensdag 24 april 2024

Yamaha Demo Ride Tour 2024: proefrit!

In 2024 brengt de Yamaha Demo Ride Tour de volledige vloot van Yamaha modellen naar je toe. Je hebt de gelegenheid om kosteloos en vrijblijvend een proefrit te maken op een Yamaha van jouw keuze.

De Yamaha modellen in de line-up van 2024 zijn stuk voor stuk prachtig om naar te kijken, maar het leukste blijft toch om er daadwerkelijk op te rijden. Om die reden organiseert Yamaha ook dit jaar weer de Yamaha Demo Ride Tour, die van maart en oktober door heel de Benelux reist en stopt bij erkende Yamaha dealers. Daar kun je elk model uitproberen.

Hoe werkt het?

Op www.yamaha-demo-ride-tour.com vind je een volledig overzicht van alle deelnemende dealers en data waarop de Demo Ride Tour aanwezig zal zijn. Zodra inschrijvingen voor een evenement worden geopend, kun je zien welke modellen beschikbaar zijn voor een proefrit bij elke dealer. Meld je aan, kies het model of modellen die je wilt uitproberen, en kom op de betreffende datum naar de dealer toe. Vergeet niet om een goede helm, motorjas, leren handschoenen en uiteraard je motorrijbewijs mee te nemen. Onder begeleiding van een ervaren Yamaha voorrijder maak je dan een mooie proefrit van ongeveer 45 minuten in de omgeving van de dealer. We zorgen voor een gevarieerde mix van bochten, snelwegen en achterafweggetjes, zodat je een zo compleet mogelijke rijervaring hebt.

Welke Yamaha kies jij?

Yamaha heeft een breed scala aan modellen, waaronder:

  • Yamaha XSR900 GP
  • Tracer 9 GT+
  • Ténéré 700 modellen. Uiteraard is er ook een 35 kW uitvoering beschikbaar.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen