13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha geeft extra Zwarte Cross korting

Yamaha Motor Nederland is sinds mensenheugenis sponsor van het Zwarte Cross Festival en ook dit jaar zal de Japanse fabrikant weer sterk vertegenwoordigd zijn tijdens het grootste (motor)festival van ons land. Via de Nederlandse importeur kun je vanaf nu toegangskaarten met een korting voor het Zwarte Cross Festival 2012 bestellen.

Bij aanschaf van acht toegangskaarten krijg je er twee gratis. Deze actie geldt voor zowel de dagkaarten als de campingkaarten van het Zwarte Cross Festival. De kaarten zijn online te bestellen via de website van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-www.motor.nlhttp://www.yamaha-www.motor.nl). Klik op de button ‘Naar de Zwarte Cross met Yamaha’ en het komt goed. Let wel, Yamaha Motor Nederland heeft maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op is dus ook echt op.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen