Yamaha geeft extra Zwarte Cross korting

Yamaha Motor Nederland is sinds mensenheugenis sponsor van het Zwarte Cross Festival en ook dit jaar zal de Japanse fabrikant weer sterk vertegenwoordigd zijn tijdens het grootste (motor)festival van ons land. Via de Nederlandse importeur kun je vanaf nu toegangskaarten met een korting voor het Zwarte Cross Festival 2012 bestellen.

Bij aanschaf van acht toegangskaarten krijg je er twee gratis. Deze actie geldt voor zowel de dagkaarten als de campingkaarten van het Zwarte Cross Festival. De kaarten zijn online te bestellen via de website van Yamaha Motor Nederland (www.yamaha-motor.nlhttp://www.yamaha-motor.nl). Klik op de button ‘Naar de Zwarte Cross met Yamaha’ en het komt goed. Let wel, Yamaha Motor Nederland heeft maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op is dus ook echt op.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.