Ducati Village op Assen

Ducati komt tijdens de Dutch TT van Assen met een eigen Ducati Village. Dit mooie dorp is gelegen op een afgesloten deel van de paddock, op het einde van de Veenslang en dus met zicht op de bloedsnelle Ruskenhoek.

Kaarten
– MotoGP zaterdag 30 juni 2012: 139 euro
– MotoGP vrijdag 29 en zaterdag 30 juni 2012: 176,50 euro
– DOC- leden (Ducati Owners Club) krijgen 10 procent korting.

Inclusief
– Toegang tot het besloten deel van de paddock, alleen toegankelijk voor Ducati MotoGP tickethouders.
– Exclusieve bewaakte parking bij de Ducati Village. Deze parkeerplaatsen zijn alleen beschikbaar voor Ducati’s.
– Een plaats op de Ducati Tribune met videowall.
– Een speciaal Ducati MotoGP pakket met onder andere een t-shirt.
– Een grote overdekte hospitality unit met eetgelegenheid en overige voorzieningen, inclusief één consumptiebon voor een sandwich.

Aanmelden kan via www.ducati.nl.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?