Yamaha komt met Tricity

Bijzonder, Yamaha waagt zich aan de driewielers. In de zomer van 2014 moet het eerste model op de markt gebracht worden. De Tricity wordt momenteel als concept op de EICMA getoond. Yamaha’s driewieler moet zich onderscheiden van de concurrenten door zijn gewicht, breedte en prijs. Zo zal de driewieler, aangedreven door een 125 cc viertakt, slechts 150 kilo wegen en een prijskaartje onder de vierduizend euro omgehangen krijgen. Of dat ook voor Nederland geldt, met haar fijne BPM en BTW, is nog niet bekend.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?