Kies SP!

Naast de gewone Fireblade gaat er komend jaar ook een SP-versie naar de showroom komen. Deze superbike bewapent zich met Öhlins-vering (NIX30 en TTX36) en radiaal gemonteerde monoblocs van Brembo. Om het racy uiterlijk extra te onderstrepen komt de SP als mono, dus geen plek voor een passagier. Het blok is net als bij de standaard Blade een tikkeltje sneller gemaakt, maar geniet je ook van het werk van Honda race-afdeling. Vanuit HRC ontvang je namelijk eersteklas zuigers en drijfstangen. Om lekker te gummen op het circuit wordt standaard een setje Pirelli Diablo Supercorsa SP gemonteerd.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?