Yamaha MotoGP Challenge

In 2011 vierde Yamaha haar 50-jarig jubileum in de wegracerij en om dit jubileum te vieren kwam Yamaha Motor met gelimiteerde modellen in de speciale rode en witte kleurstelling. Yamaha Motor geeft je nu de kans om één van de drie gelimiteerde 50th Anniversary-modellen te winnen.

Hoe? Ga naar de speciale MotoGP Challenge pagina op Facebook. Daar krijg je van Jorge Lorenzo en Ben Spies zes uitdagingen, deze uitdagingen worden na zes MotoGP wedstrijden om 16.00 uur door hen bekend gemaakt. De eerst uitdaging begon op zondag 19 augustus tijdens de MotoGP op de Indianapolis Motor Speedway. De eerste drie uitdagingen zijn dus nu bekend, maar je hebt nog tot en met zondag 28 oktober 2012  om alle zes de uitdagingen aan te gaan!

Alle details van de MotoGP Challenge wedstrijd zijn terug te vinden op de website van Yamaha Motor Nederland of kijk op www.facebook.com/yamaharacingcom. Succes!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?