maandag 4 december 2023

Yamaha MotoGP Challenge

In 2011 vierde Yamaha haar 50-jarig jubileum in de wegracerij en om dit jubileum te vieren kwam Yamaha Motor met gelimiteerde modellen in de speciale rode en witte kleurstelling. Yamaha Motor geeft je nu de kans om één van de drie gelimiteerde 50th Anniversary-modellen te winnen.

Hoe? Ga naar de speciale MotoGP Challenge pagina op Facebook. Daar krijg je van Jorge Lorenzo en Ben Spies zes uitdagingen, deze uitdagingen worden na zes MotoGP wedstrijden om 16.00 uur door hen bekend gemaakt. De eerst uitdaging begon op zondag 19 augustus tijdens de MotoGP op de Indianapolis Motor Speedway. De eerste drie uitdagingen zijn dus nu bekend, maar je hebt nog tot en met zondag 28 oktober 2012  om alle zes de uitdagingen aan te gaan!

Alle details van de MotoGP Challenge wedstrijd zijn terug te vinden op de website van Yamaha Motor Nederland of kijk op www.facebook.com/yamaharacingcom. Succes!
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image