zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Roeien met de riemen…

Net als je denkt dat het niet meer gaat gebeuren, flikt MV het alsnog… Een speciale gelimiteerde versie van een van hun modellen. In dit geval is het model de Brutale 675 en de gelegenheid het EK roeien. Dit vindt plaats aan de oevers van het meer van Varese, waar ook MV gevestigd is.

Speciaal hiervoor is dus een Brutale 675 uitgedost in de kleuren van het nationale team. Vinden we zonde, want zonder dit kulverhaal was het een prima plan geweest. Kijk en oordeel zelf, het staat ‘m best goed. Veel meer is niet bekend, hoeveel er zo uitgevoerd worden of hoe duur ze mogen worden staat nergens vermeld. Maar het blijft gaaf!
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen