Roeien met de riemen…

Net als je denkt dat het niet meer gaat gebeuren, flikt MV het alsnog… Een speciale gelimiteerde versie van een van hun modellen. In dit geval is het model de Brutale 675 en de gelegenheid het EK roeien. Dit vindt plaats aan de oevers van het meer van Varese, waar ook MV gevestigd is.

Speciaal hiervoor is dus een Brutale 675 uitgedost in de kleuren van het nationale team. Vinden we zonde, want zonder dit kulverhaal was het een prima plan geweest. Kijk en oordeel zelf, het staat ‘m best goed. Veel meer is niet bekend, hoeveel er zo uitgevoerd worden of hoe duur ze mogen worden staat nergens vermeld. Maar het blijft gaaf!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?