Yamaha veelzijdig aanwezig op MOTORbeurs Utrecht

Natuurlijk blijft Yamaha MOTORbeurs Utrecht – 20 t/m 23 februari – trouw. En pakt groots uit, met een grote en veelzijdige stand – hal 7 stand E104 – waar heel veel te zien is en ook ook heel veel beleven.

Feel, Move en Race

Om het je gemakkelijk te maken, heeft Yamaha de motoren opgedeeld in drie segmenten: Feel, Move en Race.

Bij Feel staan de sporttours, hyper nakeds, adventurers en de retro’s. Bezoekers van Race kunnen de supersports van alle kanten bewonderen. Motorscooters en sportscooters staan op de afdeling Move.

R-World

Yamaha draagt ook de motorsport een warm hart toe. MotoGP, World Superbike Championship… Yamaha is erbij. In de R-World kunnen liefhebbers van hard rijden zich onderdompelen in de wereld van Yamaha Racing. Het ziet eruit als een paddock tijdens de TT Assen. Op de Virtual Reality race simulator kun je je racing skills scherpen. De drie hoogste scores worden geëerd met geweldige Yamaha R-prijzen! Niet zo handig in de virtuele wereld? Er staat ook een hel exclusieve Yamaha fabrieksracer waarop je je kunt laten fotograferen door een professionele fotograaf.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?