zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha veelzijdig aanwezig op MOTORbeurs Utrecht

Natuurlijk blijft Yamaha MOTORbeurs Utrecht – 20 t/m 23 februari – trouw. En pakt groots uit, met een grote en veelzijdige stand – hal 7 stand E104 – waar heel veel te zien is en ook ook heel veel beleven.

Feel, Move en Race

Om het je gemakkelijk te maken, heeft Yamaha de motoren opgedeeld in drie segmenten: Feel, Move en Race.

Bij Feel staan de sporttours, hyper nakeds, adventurers en de retro’s. Bezoekers van Race kunnen de supersports van alle kanten bewonderen. Motorscooters en sportscooters staan op de afdeling Move.

R-World

Yamaha draagt ook de motorsport een warm hart toe. MotoGP, World Superbike Championship… Yamaha is erbij. In de R-World kunnen liefhebbers van hard rijden zich onderdompelen in de wereld van Yamaha Racing. Het ziet eruit als een paddock tijdens de TT Assen. Op de Virtual Reality race simulator kun je je racing skills scherpen. De drie hoogste scores worden geëerd met geweldige Yamaha R-prijzen! Niet zo handig in de virtuele wereld? Er staat ook een hel exclusieve Yamaha fabrieksracer waarop je je kunt laten fotograferen door een professionele fotograaf.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen