vrijdag 29 maart 2024

Yamaha pakt uit op en rond MOTORbeurs Utrecht

Yamaha is ruimschoots aanwezig op MOTORbeurs Utrecht van 14 t/m 17 februari. Met natuurlijk al het nieuws van de afgelopen tijd, waarop je ook nog eens kunt proefzitten. Dat betreft de volgende modellen: NIKEN, XSR900 SE, XSR700 SE, MT-09, MT-07, MT-03, MT-125, Tracer 900, Tracer 700, XMAX 300 en de NMAX 155. Maar nog interessanter zijn de acties die Yamaha rond de beurs organiseert.

Fotoshoot op de 2019 Yamaha M1 motor van Valentino Rossi? Daar maak je kans op inclusief een gratis ticket voor MOTORbeurs Utrecht, als je op deze link klikt.

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht maak je kans op een half jaar rijden op de Yamaha Niken. Je hoeft slechts naar de Yamaha stand te gaan, Hal 7, stand B106, om je aan te melden.

Bezoek Yamaha R World

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht heeft Yamaha een stand ingericht waarin alle racefans worden meegenomen in der wereld van Yamaha Racing.  Een plel ook waar het heden en het verleden elkaar ontmoeten, een plek ook met veel verassingen…

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen