Yamaha pakt uit op en rond MOTORbeurs Utrecht

Yamaha is ruimschoots aanwezig op MOTORbeurs Utrecht van 14 t/m 17 februari. Met natuurlijk al het nieuws van de afgelopen tijd, waarop je ook nog eens kunt proefzitten. Dat betreft de volgende modellen: NIKEN, XSR900 SE, XSR700 SE, MT-09, MT-07, MT-03, MT-125, Tracer 900, Tracer 700, XMAX 300 en de NMAX 155. Maar nog interessanter zijn de acties die Yamaha rond de beurs organiseert.

Fotoshoot op de 2019 Yamaha M1 motor van Valentino Rossi? Daar maak je kans op inclusief een gratis ticket voor MOTORbeurs Utrecht, als je op deze link klikt.

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht maak je kans op een half jaar rijden op de Yamaha Niken. Je hoeft slechts naar de Yamaha stand te gaan, Hal 7, stand B106, om je aan te melden.

Bezoek Yamaha R World

Tijdens de MOTORbeurs Utrecht heeft Yamaha een stand ingericht waarin alle racefans worden meegenomen in der wereld van Yamaha Racing.  Een plel ook waar het heden en het verleden elkaar ontmoeten, een plek ook met veel verassingen…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?