Yamaha plaagt met video van de Ténéré 700 World Raid

En we mogen vol verwachting uitkijken naar een hopelijk geweldige middelzware adventure motor.

Weet je nog, de Yamaha Ténéré World Raid intro op de EICMA in 2017? Yamaha heeft de plaagvideo – opgenomen in het Peak District in Engeland – van de nieuwe Yamaha met langeafstandsrijder én Yamaha ambassadeur Nick Sanders (reed ooit een rondje wereld in 19 dagen) aan het stuur vol in beeld.

Net als de concept T7 wordt ook de Yamaha Ténéré World Raid aangedreven door de 689cc staande twin van de MT-07, dat in een stalen wiegframe is geschroefd.  Met de motor vol in beeld in de video hopen we op een ding: een belangrijke Yamaha-presentatie.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?