13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Yamaha plaagt met video van de Ténéré 700 World Raid

En we mogen vol verwachting uitkijken naar een hopelijk geweldige middelzware adventure motor.

Weet je nog, de Yamaha Ténéré World Raid intro op de EICMA in 2017? Yamaha heeft de plaagvideo – opgenomen in het Peak District in Engeland – van de nieuwe Yamaha met langeafstandsrijder én Yamaha ambassadeur Nick Sanders (reed ooit een rondje wereld in 19 dagen) aan het stuur vol in beeld.

Net als de concept T7 wordt ook de Yamaha Ténéré World Raid aangedreven door de 689cc staande twin van de MT-07, dat in een stalen wiegframe is geschroefd.  Met de motor vol in beeld in de video hopen we op een ding: een belangrijke Yamaha-presentatie.

 

Bart Verhoeven
Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen