KTM 450 Rally Replica 2019 Uitverkocht

Als je je Dakar carrière een boost had willen geven, ben je net te laat: de 2019 KTM 450 Rally Replica is uitverkocht.

De Rally Replica is identiek aan de machine die begin dit jaar Matthias Walkner naar de eindoverwinning bracht van Dakar 2018. De motor is puur bedoeld voor privérijders, die het moeten stellen zonder fabrieksbudget.

De 2019 KTM 450 Rally Replica is van de grond af aan opnieuw opgebouwd. Met een nieuw rijwielgedeelte waarin vooral de massacentralisatie is verbeterd. Daarvoor werden swingarm, linksysteem, airbox, tank en zadel opnieuw ontworpen. De vering is in handen van – hoe kan het anders – WP de remmen van Brembo. Het hele pakket moet het nieuwe ééncilinder blok in toom proberen te houden.

Dankzij de nieuwe cilinderkop heeft de benzine geïnjecteerde stamper meer vermogen. KTM is van plan er 75 te bouwen. En dat zullen ze ook wel moeten, want de motoren zijn allemaal al verkocht… Maar wat een plaatje (zucht).

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Bart Verhoeven is al jarenlang actief in de motorbranche als redacteur, presentator en videoproducent. Voor merken als MotorXperience, Motorklik, Promotor, MOTO73 en nu Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?