Yamaha presenteert speciale pakketacties MOTORbeurs Utrecht

In het kader van MOTORbeurs Utrecht presenteert Yamaha flinke pakketkortingen op de Tracer 900GT en de MT-09. En het mooie is: die kortingen gelden niet alleen op MOTORbeurs Utrecht, maar bij iedere officiële Yamaha-dealer in Nederland tot en met 31 mei 2020.

Tracer 900GT Pluspakket

Wie voor 31 mei 2020 een nieuwe Yamaha Tracer 900GT koopt én registreert, ontvangt het Pluspakket ter waarde van meer dan € 1000,- voor € 499,- (exclusief montage).

Het Pluspakket bestaat uit een hoog windscherm met Tracer-logo, een radiatorcover met Tracer-logo, een achterdrager voor topkoffer of bagage, inclusief geïntegreerde passagiershandgreep, rondom zwarte LED knipperlichten, een lichtgewicht kentekenplaathouder met Tracer-logo en speciale Tracer 900 side sliders voor extra motorbescherming.

Ontdek meer via: http://bit.ly/Pluspakket-Tracer900GT

MT-09 Sportpakket

Wie tijdens de actieperiode een nieuwe Yamaha MT-09 koopt én registreert, ontvangt het uitgebreide Sportpakket ter waarde van € 675,- voor € 199,- (eveneens exclusieve montage).

Het Sportpakket bestaat uit een lichtgewicht kentekenplaathouder met MT-logo, zwarte LED-knipperlichten rondom, een tank pad voor extra bescherming en grip, een zwart getint fly-screen voor extra windbescherming en uitlaat sierstuk in MotoGP-stijl voor een sportievere uitstraling.

Ontdek meer via: http://bit.ly/Sportpakket-MT09

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?