Yamaha R1 feliciteert iedereen die vandaag jarig is!

Een Japanse tuner – waar anders – heeft het voor elkaar gekregen om een Yamaha R1 de melodie van Happy Birthday te laten spelen. Door de quickshifter te gebruiken draait het blok een toerental in precies de juiste toonhoogtes!

Liedjes ‘draaien’ op een motor is in Japan geen ongebruikelijke gewoonte. Sterker: de bosozuku maken er zogenaamde battles van.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?