De grenzen zijn weer open – op naar de bergen!

Partner content

De grenzen zijn weer open! De eigenaren van de 54 MoHo-Motorfietshotels staan daarom voor je klaar om je een unieke motorfietsvakantie te bezorgen. Ze zijn namelijk zelf ook fervente motorfietsrijders en kennen de routes in de omgeving als hun broekzak, met eindeloze bochten en een hoop rijplezier. Als gast van MoHo profiteer jij van hun kennis en ervaring. Wie wel eens wat meer wil zien en rijden dan de geijkte routes, is dus bij de MoHo-Motorfietshotels aan het juiste adres.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?