Yamaha rijden vanaf €39,95 per maand

Yamaha heeft een zeer aantrekkelijk aanbod. Vanaf €39,95 rijd je een NMAX 155 motorscooter! Da’s een aanbieding die de wenkbrauwen van menig treinforens doet fronsen. Forens je de komende maanden in een drukbezette trein met kans op coronabesmetting? Of rij je deze zomer ontspannen heen en weer op een motorscooter? Het antwoord kan niet moeilijk zijn, toch?

Om talmen te voorkomen, zijn er limieten gesteld aan de Yamaha-actie:

  • 31 augustus 2020
  • Geldig zolang de voorraad strekt
  • Alleen aan te vragen via de officiële Yamaha-dealer.

Extraatje

Ontvang daarnaast 15% korting in de Yamaha webshop tot en met eind juli 2020 met actiecode: #REVUPYOURHOLIDAY

Meer info over de Yamaha NMAX 155, check www.yamaha-motor.eu/nl/NMAX155
Meer info over de Yamaha-actie, check www.yamaha-motor.eu/nl/actie

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.