vrijdag 23 februari 2024

Yamaha Ténéré Tour van start in de Benelux

Sinds de langverwachte introductie in 2020 is de Yamaha Ténéré 700 één van de meest bejubelde motoren ter wereld. Zowel pers als publiek hebben deze onverschrokken globetrotter in de armen gesloten. En dat is niet gek, want met een bloedlijn van grenzeloze mogelijkheden en adventure-ready veelzijdigheid is de Ténéré 700 een van de meest complete en aantrekkelijke motorfietsen in het adventure-touring en rally raid segment. En dit voorjaar biedt Yamaha jou de kans de Ténéré 700 geheel vrijblijvend zelf te ervaren op verhard en onverhard wegdek tijdens de Yamaha Ténéré Tour.

Yamaha werkt aan motorfietsen op biobrandstof

Open voor iedere rijder

Op 20 mei doet de Yamaha Ténéré Tour het TT Circuit in Assen aan. Op 26 mei maakt de Tour een stop op Circuit Jules Tacheny in het Belgische Mettet. De Yamaha Ténéré Tour geeft je de mogelijkheid om onder begeleiding van professionals een opwindende proefrit te maken met de Ténéré 700. De route is zo’n 45 minuten lang en voert je zowel over asfalt als over onverharde ondergrond. Zo krijg je alle mogelijkheid om de vele kanten en de grenzeloze vrijheid van de Ténéré 700 zelf te ervaren. Je hoeft geen offroad ervaring te hebben, de route is ook voor beginnende offroad rijders goed te voltooien. En het mooie is: een proefrit tijdens de Yamaha Ténéré Tour is helemaal gratis. Schrijf je dus snel in op www.yamaha-tenere-tour.com, want er is maar beperkt plek. 

In Assen en Mettet zal bovendien de gloednieuwe Yamaha Ténéré 700 World Raid te zien zijn. Dat wil je dus niet missen!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen