dinsdag 19 maart 2024

Yamaha Tracer 700 deze week bij de dealers

Deze week staat de Tracer 700 bij de Yamaha-dealers. Te koop voor € 9.999,-. Voor dat bedrag koop je een dynamische, betaalbare sporttoer met een opvallend uiterlijk, enorme stabiliteit en het zalige motorblok als grootste pluspunt.

Verbeterd voor 2020
Nieuw aan de 2020 Tracer 700 is een stoer nieuw uiterlijk, nieuwe, volledig instelbare voorvering, meer instellingsmogelijkheden voor de achtervering en een groter zadel. Door het bredere stuur heb je meer controle over de motor, terwijl de verbeterde aerodynamica zorgen voor betere wind- en regenbescherming. Het nieuwe windscherm is in hoogte verstelbaar.

Jouw dichtstbijzijnde Yamaha-dealer vindt je op www.yamaha-www.motor.nl.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen