Verstandig op reis met goede pechservice

Je toert met je motor lekker door Nederland of in Europa en ineens hoor je een geluid dat niet normaal is. Of erger, je motor houdt er gewoon mee op. Pech! Daar sta je dan langs de kant van de weg. Had je nu maar een contract met een goede pechservice afgesloten.

Bij de motorverzekering van KNMV Verzekeringen is pechhulp in het buitenland standaard inbegrepen, ongeacht de leeftijd van jouw motor. Hiermee ben je verzekerd van pechhulp in de landen die op je groene kaart staan, vrijwel alle landen in Europa en rond de Middellandse Zee. Hiermee zijn wij echt een verzekeraar voor alle motorrijders.

Een verzekering die bij jou en je motor past

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?