Yamaha’s donkere kant

De Dark Side of Japan MT Tour, een exclusief evenement waarin Yamaha op eigen wijze haar MT-modellenreeks aan de wereld toont is ondertussen een begrip aan het worden en dit jaar mag je zelfs in het hol van de leeuw komen…

Aardige show
Kort gezegd, het evenement wordt bij Yamaha’s Europese hoofdkantoor op Schiphol-Rijk gehouden en da’s natuurlijk sowieso iets aparts. Uit eigen ervaring weten we dat Yamaha van de presentatie van haar MT-modellen altijd een aardige show weet te maken met licht, geluid en dreunende trommels. Een beetje zoals een persintroductie eigenlijk, maar dan voor de echte motorrijder.
We quoten: ‘Maak een reis door de MT-wereld en ervaar Europa’s bestverkopende assortiment motorfietsen, inclusief het wereldwijde fenomeen de MT-07! Neem de tijd, weg van het alledaagse, om uzelf te vermaken met de donkerste dromen van Japan. Bereid u voor op een ervaring die u naar het hart van The Dark Side of Japan zal voeren en laat uw zintuigen prikkelen. Ontwaak in de ochtend, klaar om de straten te veroveren en uw eigen legende te creëren op de MT-motorfietsen.’

Zelf rijden
Goed, naast die spectaculaire presentatie krijg je ook de mogelijkheid om zelf op een MT-model te proefrijden. Er zit echter één maar aan dit gratis evenement en dat is het feit dat er maar een beperkt aantal kaarten en proefritten beschikbaar is. Heb je dus je zinnen gezet op een Yamaha MT en wil je deze tour niet missen? Schrijf je dan snel in!

De Dark Side of japan MT Tour wordt op zaterdag 28 en zondag 29 april aanstaande gehouden tussen 10.00 en 17.00 uur bij Yamaha Motor Europe, Koolhovenlaan 101 te Schiphol-Rijk.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?