woensdag 17 april 2024

YES! De Red Bull Knock Out komt terug!

Over 365 dagen keert de zwaarste motocross strandrace ter wereld terug: de Red Bull Knock Out. De zesde editie van deze motocrosswedstrijd wordt verreden op het strand van Scheveningen op zaterdag 10 november 2018.

Geïnteresseerde motocrossers uit binnen- en buitenland kunnen zich inschrijven in maart 2018, maar de exacte datum is nog niet bekend. Dit wordt later bekendgemaakt op www.redbull.nl/knockout. evenals het raceformat en benodigde informatie voor inschrijven. 

De Red Bull Knock Out is de zwaarste strandrace ter wereld en wordt volgend jaar voor de zesde keer georganiseerd. Vorig jaar trok de motocrosswedstrijd ruim 70.000 bezoekers naar het Haagse strand en streden 1.000 riders tegen de natuurlijke elementen van de zee, het mulle zand en het opkomend tij. Jeffrey Herlings won de laatste editie met overmacht, gevolgd door de Brit Nathan Watson en de andere Nederlander Glenn Coldenhoff.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen