YES! De Red Bull Knock Out komt terug!

Over 365 dagen keert de zwaarste motocross strandrace ter wereld terug: de Red Bull Knock Out. De zesde editie van deze motocrosswedstrijd wordt verreden op het strand van Scheveningen op zaterdag 10 november 2018.

Geïnteresseerde motocrossers uit binnen- en buitenland kunnen zich inschrijven in maart 2018, maar de exacte datum is nog niet bekend. Dit wordt later bekendgemaakt op www.redbull.nl/knockout. evenals het raceformat en benodigde informatie voor inschrijven. 

De Red Bull Knock Out is de zwaarste strandrace ter wereld en wordt volgend jaar voor de zesde keer georganiseerd. Vorig jaar trok de motocrosswedstrijd ruim 70.000 bezoekers naar het Haagse strand en streden 1.000 riders tegen de natuurlijke elementen van de zee, het mulle zand en het opkomend tij. Jeffrey Herlings won de laatste editie met overmacht, gevolgd door de Brit Nathan Watson en de andere Nederlander Glenn Coldenhoff.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.