KNMV en Horizon Motor Reizen samen op avontuur

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Al ruim dertig jaar biedt KNMV haar leden prachtige reizen in Europa aan. Komend jaar wordt het reisaanbod aangevuld met twee reizen die KNMV en Horizon Motor Reizen voor het eerst samen organiseren. In april wordt het reisseizoen aangetrapt met de Openingstoer naar het Sauerland en begin mei wordt een speciale reis naar Marokko georganiseerd.

Deze pilot biedt beide organisaties de mogelijkheid om gebruik te maken van elkaars expertise. Zo is Horizon Motor Reizen de grootste aanbieder van motorreizen in Nederland en België. In 2018 viert de organisatie haar 25-jarig bestaan met reizen naar meer dan 50 verschillende bestemmingen. 

De KNMV, opgericht in 1904, is met 53.000 leden en 275 aangesloten clubs, de grootste belangenbehartiger van motorrijdend Nederland. Als overkoepelende motorbond heeft de KNMV uitgebreide ervaring op het gebied van recreatief motorrijden, opleidingen, sport, verkeer en verzekeringen.

Patrice Assendelft, directeur van de KNMV:
“We zijn blij dat we komend jaar twee reizen kunnen aanbieden in samenwerking met Horizon Motor Reizen. Ik ben benieuwd hoe deze pilot gaat bevallen en hoe we hier in de toekomst een vervolg aan kunnen geven.”

Carlo Bankers, sinds 2013 eigenaar van Horizon Motor Reizen, is ook enthousiast over de samenwerking:
“We willen blijven groeien en zijn daarom altijd op zoek naar interessante partners om ons reisprogramma verder uit te breiden. We zijn blij met deze samenwerking omdat onze filosofie gelijk is aan die van de KNMV: onze reisbegeleiders zijn geen coureurs, maar gastheren die er alles aan doen om het je tijdens de reis naar je zin te maken.”

Naast individuele en groepsreizen biedt Horizon Motor Reizen ook navigatie- en rijvaardigheidstrainingen. Voor de rijvaardigheidstrainingen zet Horizon Motor Reizen KNMV-motorrijinstructeurs in.

Aan het eind van het jaar presenteren we ons volledige reisaanbod voor 2018, Horizon Motor Reizen presenteert haar programma op 25 november bij MotoPort Den Bosch.

Meer informatie over onze gezamenlijke reizen:

• 3-daagse Openingstoer naar Duitsland

• 15-daagse rondreis door Marokko

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?