Zandvoort in het nieuw

Oude laag eraf, nieuwe laag erop. Het klinkt doodeenvoudig maar het heeft nogal wat voeten in aarde om een circuit als dat in Zandvoort van een geheel nieuwe baan te voorzien. De hele operatie duurde vier dagen en in die tijd is er ongeveer veertien en een halve ton asfalt aangebracht. Dat was ook wel nodig want de oude laag was al vijftien jaar geleden aangebracht. Vooral de pitstraat, waar iedere wedstrijd wel wat op het asfalt wordt geschilderd was er aan toe. 

De eerste grote naam die strepen mag gaan trekken is Max Verstappen. Op 20 en 21 mei zijn namelijk de Jumbo Familie Racedagen waar Neerlands trots zijn Formule 1-wagen mag showen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.