Zard uitlaten

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op maat gemaakt en perfect oog voor details, zoals je van Italiaans design mag verwachten. Officine Zard timmert al jaren internationaal aan de weg met uitgesproken design, hoogwaardige kwaliteit, goede performance. Niet alleen voor de bekende Italiaanse motormerken Ducati, Moto Guzzi en Aprilia, maar ook voor Japanners, Engelsen en Duitsers heeft ZARD OFFICINE een uitlaatsysteem voor handen.

Ook in Nederland zijn de uitlaten van Zard nu verkrijgbaar. De nieuwste ontwikkeling zijn de systemen voor de Kawasaki Z900RS. Zard levert een Slip-on demper als gekeurde of als racing uitvoering vanaf 419,- euro incl. BTW. Een volledig systeem voor deze Z900RS komt op 1.459,- euro incl. BTW voor de RVS uitvoering. De Titanium uitvoering van het systeem is leverbaar voor 2.189,- Euro incl. BTW.

Verkrijgbaar via de motordealers. Kijk voor meer informatie op www.zardexhausts.nl  of email naar nederland@zardauspuff.de – Social media: Facebook 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?