vrijdag 29 maart 2024

Zero & HUGE Design onthullen SR-X Custom

Zero Motorcycles heeft beelden vrijgegeven van de unieke SR-X, een volledig op maat ontworpen heruitvinding van de SR/S. De SR-X is de laatste aanvulling op het Zero Motorcycles ‘Design the Future’-ontwikkelingsprogramma. Dit programma brengt talentvolle ontwerpers en ingenieurs in de industrie samen om de grenzen te verleggen van wat mogelijk is met elektrische motorfietsen.

Met een Zero SR/F de wereld rond

HUGE Design wordt geleid door Bill Webb, die opnieuw een sleutelrol heeft gespeeld in de toekomstvisie van Zero. Webb was verantwoordelijk voor het ontwerp van de populaire FXE en het hieraan voorafgaande ontwerp, de Zero SM. De SR-X is het nieuwste voorbeeld van zowel zijn visionaire ontwerp als de toewijding van Zero aan innovatie. Deze conceptmotor met minimale kuipdelen legt de elektrische aandrijving van Zero stijlvol bloot.

Aangedreven door Zero’s ZF75-10 elektromotor en de nieuwste ZF17.3 lithium-ionbatterij, vertegenwoordigt de SR-X een krachtige visie van Zero Motorcycles voor de toekomst van het motorrijden.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen