dinsdag 25 juni 2024

Zero Motorcycles subsidieert elektrisch motorrijden

De voordelen van elektrisch motorrijden zijn intussen alom gekend. De 100% elektrische motoren van Zero Motorcycles zorgen voor een unieke motorervaring waarbij je geniet van een de moeiteloze bediening zonder koppeling of schakelen. Bovendien heb je geen dure en talrijke onderhoudsbeurten en behoort geur- en geluidsoverlast voor je omgeving verleden tijd. Het accupakket van Zero Motorcycles kan je daarnaast opladen met 100% hernieuwbare energiebronnen, waardoor je emissievrij onderweg bent. Elke dag opnieuw.

Kortom: elektrisch motorrijden biedt ongekende voordelen voor jou en voor je omgeving. Om meer motorrijders de kans te geven deze voordelen te ervaren en over te stappen op elektrisch, lanceert Zero Motorcycles nu een nooit eerder geziene GO ELECTRIC SUBSIDIE.

LiveWire lanceert op 28 april de S2 Del Mar in Amsterdam

GO ELECTRIC met Zero Motorcycles

De GO ELECTRIC SUBSIDIE van Zero Motorcycles is een directe cashback op de aanschafprijs van de motorfiets. Deze actie is dus direct voelbaar én meetbaar voor de motorrijder, en jouw laatste duwtje in de rug om op elektrisch motorrijden over te stappen. De subsidie bedraagt € 1.500 voor FX, FXE, S, DS, DSR en maar liefst € 3.500 voor de SR, SR/F, SR/S en DSR/X.

De subsidie is van toepassing voor alle nieuwe Zero Motorcycles uit 2022 en 2023. De Zero-subsidie is geldig tot 1 juni en je vindt meer informatie hieromtrent bij je Zero-dealer of via de Zero-website.

Meer acties

Naast de GO ELECTRIC SUBSIDIE loopt er momenteel bij Zero Motorcycles nog een andere interessante promotie. Koop je nu een uit voorraad leverbare 2020 of 2021 SR/F of SR/S, dan ontvang je gratis een quick charger (+6 KW) ter waarde van € 3.000,-. De Zero-dealer kan meer vertellen over alle voorwaarden en de beschikbare modellen. Deze actie loopt nog tot en met 15 juni 2023.

Stapel al je voordelen op

Bovenop de Zero-subsidie geniet je nog van andere fiscale voordelen bij de aankoop van een 100% elektrische Zero Motorcycle:

Belastingvoordeel voor ondernemers

In Nederland bestaat er voor ondernemers de MIA/VAMIL-regeling: Vanaf 1 januari 2023 komen elektrische motoren in aanmerking voor belastingvoordeel. Vanaf deze datum mag namelijk de MIA- en VAMIL-regeling weer worden toegepast. MIA staat voor: Milieu-investeringsaftrek. VAMIL staat voor: Willekeurige afschrijving milieu-investeringen. Deze regelingen gelden alleen voor bedrijven en niet voor particulieren.

Met de MIA kun je voor je investering tot 45% van de investeringskosten aftrekken van je winst. Je verlaagt hiermee je fiscale winst. Met VAMIL kun je tot 75% van je investering afschrijven op een tijdstip dat je zelf bepaalt. De MIA/VAMIL-regeling kan je bovendien combineren voor nog meer belastingvoordeel. Klik voor meer informatie & een rekenvoorbeeld.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen