13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zero Motorcycles werkt samen met MotoShare

Zero Motorcycles gaat samenwerken met MotoShare, de grote motorverhuurder. Het partnerschap maakt het huren van een Zero eenvoudig en toegankelijk in heel Nederland en verlaagt zo de drempel naar elektrisch motorrijden.

De samenwerking maakt het mogelijk om alle beschikbare nieuwe modellen van Zero Motorcycles uit te proberen via een huurovereenkomst. De expertise van MotoShare gecombineerd met het uitgebreide landelijke dealernetwerk van Zero Motorcycles zorgt voor maximale beschikbaarheid in het hele land met een minimum aan moeite voor de huurder.

Dealernetwerk

Via de website van MotoShare, motoshare.nl/zero-motorcycles, krijg je meteen een overzicht van welke modellen beschikbaar zijn bij welke dealers. Het uitgangspunt van de samenwerking is eenvoudig: try & buy. Anders dan een testrit maken MotoShare en Zero het mogelijk om een model te testen voor enkele dagen. Wie interesse heeft, maakt simpelweg een afspraak bij een dealer in de buurt en kan het model naar keuze uitgebreid en voor meerdere dagen uitproberen.

Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen