Zie: de Yamaha YZF-R3!

We hebben hier op MOTOR.nl al vaak over de R3 gesproken, want dat -ie zou komen stond buiten kijf. Maar nu heeft Yamaha de kleine telg eindelijk officieel gepresenteerd. En heel in het kort: de R3 is een sportieve lichte motorfiets, met een paralleltwin van 321cc en 42 pk (31 kW) geschikt voor het A2-rijbewijs. En ja, natuurlijk een concurrent van motorfietsen zoals de Kawasaki Ninja 300.

Door de 780 millimeter aan zithoogte kun je er als volwassen Nederlander ogenschijnlijk nog aardig op uit de voeten, trouwens. ABS is verder standaard en het dashboard is digitaal, maar met een analoge toerenteller.

De prijs en meer is ons nog onbekend, dus rest ons niets dan raak te klikken in onderstaand album:

 

[justified_image_grid ids=21033,21034,21035,21036,21037]

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?