vrijdag 7 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zie: de Yamaha YZF-R3!

We hebben hier op MOTOR.nl al vaak over de R3 gesproken, want dat -ie zou komen stond buiten kijf. Maar nu heeft Yamaha de kleine telg eindelijk officieel gepresenteerd. En heel in het kort: de R3 is een sportieve lichte motorfiets, met een paralleltwin van 321cc en 42 pk (31 kW) geschikt voor het A2-rijbewijs. En ja, natuurlijk een concurrent van motorfietsen zoals de Kawasaki Ninja 300.

Door de 780 millimeter aan zithoogte kun je er als volwassen Nederlander ogenschijnlijk nog aardig op uit de voeten, trouwens. ABS is verder standaard en het dashboard is digitaal, maar met een analoge toerenteller.

De prijs en meer is ons nog onbekend, dus rest ons niets dan raak te klikken in onderstaand album:

 

[justified_image_grid ids=21033,21034,21035,21036,21037]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen