KTM schrapt E-Speed

KTM heeft besloten om de E-Speed (weet je nog?) toch niet in productie te brengen. Hoewel er een lang ontwikkelingstraject is afgelegd hebben de hoge heren tóch besloten dat de E-Speed niet goed bij het ‘Ready to Race’-imago van KTM past, zo baseert Acidmoto.ch zich op bronnen binnen de KTM-fabriek.

Het ligt echter niet voor de hand dat het gehele ontwikkelingstraject bij het grof vuil wordt gezet, alhoewel KTM zich op elektrisch gebied natuurlijk ook meer algemeen heeft ontwikkeld, getuige de vele elektrische modellen en deze Freeride SM al laatste voorbeeld. De kans bestaat nu dat KTM de E-Speed doorschuift naar Bajaj, zodat zij de E-techniek in scootergedaante op de markt kunnen brengen.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?