Zit jij met de Dutch TT op de Haarbochttribune?

De eerste of de laatste bocht, daar moet je zitten. Helemaal tijdens deze TT, want nadat eerder al de Geert Timmer-tribune flink op de schop ging, was het nu de beurt aan de Haarbocht-tribune. En hoe! Met een hoogte van twintig meter en lengte van liefst 350 meter kunnen 9700 toeschouwers zondag 25 juni vanaf deze schitterende nieuwe tribune de start van de MotoGP meemaken zoals nooit eerder kon op Assen. 

Zit jij als MOTO73-abonnee zondag 25 juni op de nieuwe Haarbocht-tribune? Dan zijn we op zoek naar jou voor een mooi verhaal! Stuur je snel je gegevens (inclusief telefoonnummer en rij- plus stoelnummer) naar redactie@moto73.nl en wij nemen contact met je op!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.