vrijdag 29 maart 2024

Zit jij met de Dutch TT op de Haarbochttribune?

De eerste of de laatste bocht, daar moet je zitten. Helemaal tijdens deze TT, want nadat eerder al de Geert Timmer-tribune flink op de schop ging, was het nu de beurt aan de Haarbocht-tribune. En hoe! Met een hoogte van twintig meter en lengte van liefst 350 meter kunnen 9700 toeschouwers zondag 25 juni vanaf deze schitterende nieuwe tribune de start van de MotoGP meemaken zoals nooit eerder kon op Assen. 

Zit jij als MOTO73-abonnee zondag 25 juni op de nieuwe Haarbocht-tribune? Dan zijn we op zoek naar jou voor een mooi verhaal! Stuur je snel je gegevens (inclusief telefoonnummer en rij- plus stoelnummer) naar redactie@moto73.nl en wij nemen contact met je op!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen