maandag 27 mei 2024

Zo kun je gemakkelijk besparen op jouw motorverzekering

Partner content

Een motorverzekering is meestal een product waar je alleen achteraan gaat als zaken fout gaan. Toch is het handig om eigenlijk eens per jaar na te gaan of je nog wel een goede motorverzekering hebt. Wanneer heb jij dit voor het laatst gecheckt? Wellicht is er een verzekeraar die een goedkoper alternatief biedt? Heb je inmiddels bijvoorbeeld nog genoeg aan beperkte casco dekking of is All Risk een betere match? Bij Combi Motors kun je eenvoudig premies met elkaar vergelijken. Vul het kenteken en enkele persoonlijke gegevens en je weet vrijwel direct of én wat je kunt besparen op je motorverzekering!

Soepel alle mogelijke verzekeringen vergelijken

Via de vergelijkingstool van Combi Motors kun je gemakkelijk motorverzekeringen met elkaar vergelijken. Door je kenteken, postcode en geboortedatum in te vullen krijg je duidelijk overzicht welke verzekering bij jou en jouw motor past. Heb je bijvoorbeeld een klassieker, custom motor of zijspan om te verzekeren? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 0172-427035. Dan kunnen wij je van advies op maat voorzien en de verzekering regelen!

Motoverzekeringen expert

Al 25 jaar is Combi Motors Verzekeringen expert op het gebied van motorverzekeringen. Dankzij onze vergelijkingstool heb je direct de verzekeringspremie van ruim 10 verzekeraars inzichtelijk. Vervolgens kun je alles online afsluiten. Daarnaast staan wij ook klaar om je te voorzien van assistentie zoals extra advies! Ben je geïnteresseerd? Kijk dan gelijk op https://www.combimotors.nl en ontdek jouw nieuwe premie door de voorwaarden te vergelijken. Heb je vragen of wil je wat extra hulp? Wij van Combi Motors hebben graag dat je contact opneemt! Geef ons een belletje via 0172-427035 of mail naar info@combimotors.nl. Van maandag tot en met vrijdag zijn we bereikbaar tussen 09:00 en 17:00 uur.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen