vrijdag 19 april 2024

Doe mee aan de Kawasaki Versys 1000 SE-lezerstest

Op woensdag 1 juli organiseert MotorNL in Hilversum de Kawasaki Versys 1000 SE-lezerstest.

De test van de Kawasaki Versys 1000 SE vindt in de avond plaats. Van de testavond maken wij een verslag die later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op MotorNL en ons YouTube-kanaal.

Je test de Kawasaki Versys 1000 SE op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen rond 19:30 bij MotorNL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 23:30. Het enige wat jij moet doen je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij aankomende vrijdag (26 juni) een selectie maken. Heb je op maandag nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer niet tot de gelukkigen.

Aanmelden voor de Kawasaki Versys 1000 lezerstest kan via onderstaand formulier:

Geen velden gevonden.
Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen