Doe mee aan de Kawasaki Versys 1000 SE-lezerstest

Op woensdag 1 juli organiseert MotorNL in Hilversum de Kawasaki Versys 1000 SE-lezerstest.

De test van de Kawasaki Versys 1000 SE vindt in de avond plaats. Van de testavond maken wij een verslag die later in onze magazines zal verschijnen. Ook maakt het videoteam een video van de rit, die zal verschijnen op MotorNL en ons YouTube-kanaal.

Je test de Kawasaki Versys 1000 SE op een door ons uitgezette route, waarin zo’n beetje alle wegtypen zitten. We verzamelen rond 19:30 bij MotorNL in Hilversum, hier word je ontvangen met een kop koffie en iets lekkers. Na de route sluiten we hier ook weer af rond 23:30. Het enige wat jij moet doen je motorspullen meenemen en goede zin!

Uit alle inzenders zullen wij aankomende vrijdag (26 juni) een selectie maken. Heb je op maandag nog niets van ons gehoord, dan behoor jij deze keer niet tot de gelukkigen.

Aanmelden voor de Kawasaki Versys 1000 lezerstest kan via onderstaand formulier:

Geen velden gevonden.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?