Zondag 29 maart: MotoGP Mugello!

Hoe hou je al die raceliefhebbers te vriend nu de een na de andere MotoGP door COVID-19 wordt uitgesteld? Dorna, organisator van alle MotoGP’s, brak hierover z’n hoofd. En kwam met een superoplossing: virtueel racen.

Op zondag 29 maart strijden de beste coureurs in de MotoGP met elkaar. Maverick Viñales, Fabio Quartararo, Alex Rins en Marc Marquez hebben zich ingeschreven voor de virtuele MotoGP op Mugello. Die race kun je zien met de officiële MotoGP-videogame. De race start om 15.00 uur.

Daarnaast stelt Dorna haar video-database open voor iedereen. Alle inhoud van MotoGP.com is gratis voor iedereen die zich inschrijft. Liefhebbers uit Frankrijk en Italië zijn om contractuele redenen uitgesloten. Maar die restrictie kun je omzeilen met een VPN-verbinding. Log je gewoon in via Nederland, virtueel…

Als je je gratis inschrijft op de videopas, krijg je toegang tot alle gereden races en documentaires in het MotoGP.com-archief. Je kunt de races vanuit verschillende camerastandpunten bekijken, zelfs vanuit een helikopter.

De alles-is-gratis-actie eindigt tot de eerste MotoGP van dit seizoen van start gast, wanneer dat ook is.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.