Zondagmorgenfilm: Honda CB750 uit 1969 gerestaureerd


Stiekem dromen we er allemaal wel eens van om een oude motor helemaal op te knappen. Het komt er alleen bijna nooit van… Sam Roberts deed het gelukkig wel en legde het proces bovendien vast met zijn telefoon.

Dat levert een waanzinnige film op en uiteindelijk ook een waanzinnige Honda CB750 Sandcast uit 1969. Als je nu geen inspiratie meer krijgt om ja te zeggen tegen een knutselproject, dan weten wij het ook niet meer…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?