woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Zorgverzekering 2023: Wij adviseren u graag!

Dure tijden? U bent oververzekerd! Op 12 november worden de nieuwe zorgpremies bekend gemaakt. Combi Motors Verzekeringen biedt u de mogelijkheid om vrijblijvend een adviesgesprek aan te vragen om uw zorgverzekering voor 2023 door te nemen.

Hoe werkt het? Meld u aan via onderstaande link, geef aan hoe u het liefst contact met ons wilt hebben (telefonisch of via Zoom/Teams) en wij nemen na 12 november contact met u op om de mogelijkheden door te spreken. U bent niets verplicht, dit gesprek is geheel vrijblijvend. U bespaart, maar niet op service.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen