Zuipen met Stefan, altijd leuk

Over de naam van zijn eigen gin hoefde Stefan Everts niet lang na te denken, over de receptuur wel. ‘S72’ heet de sterke drank van de Belgische crosser. De naam verwijst natuurlijk naar 1972, het geboortejaar van Everts, en het nummer waarmee hij crosste. In tegenstelling tot het ruwe karakter van motorcross heeft Everts een zachte en zoete gin ontwikkeld.  

Everst fascinatie voor gin startte tijdens het Vlaamse televisieprogramma Eeuwige roem. Hierin nemen voormalige topsporters het tegen elkaar op. Everts verloor nipt van mountainbiker Filip Meirhaeghe, maar nam wel diens voorliefde voor gin over. Dat liep zo uit de hand dat hij samen met distillerie Massy een eigen variant bedacht. Een exclusieve gin krijgt een net zo exclusieve prijs. Everts vraagt namelijk € 43 voor een fles S72. Mocht die prijs je niet afschrikken dan kun je hem via https://s72gin.com bestellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.