dinsdag 16 april 2024

Zuipen met Stefan, altijd leuk

Over de naam van zijn eigen gin hoefde Stefan Everts niet lang na te denken, over de receptuur wel. ‘S72’ heet de sterke drank van de Belgische crosser. De naam verwijst natuurlijk naar 1972, het geboortejaar van Everts, en het nummer waarmee hij crosste. In tegenstelling tot het ruwe karakter van motorcross heeft Everts een zachte en zoete gin ontwikkeld.  

Everst fascinatie voor gin startte tijdens het Vlaamse televisieprogramma Eeuwige roem. Hierin nemen voormalige topsporters het tegen elkaar op. Everts verloor nipt van mountainbiker Filip Meirhaeghe, maar nam wel diens voorliefde voor gin over. Dat liep zo uit de hand dat hij samen met distillerie Massy een eigen variant bedacht. Een exclusieve gin krijgt een net zo exclusieve prijs. Everts vraagt namelijk € 43 voor een fles S72. Mocht die prijs je niet afschrikken dan kun je hem via https://s72gin.com bestellen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen