Zwarte Cross 2013: 162.795 bezoekers

Dit weekend bezochten 162.795 mensen de zeventiende editie van de Zwarte Cross in het Achterhoekse Lichtenvoorde. In 2012 waren dit er 156.218. Juist, opnieuw een bezoekersrecord! Ook dit jaar blijkt de unieke formule van muziek, motorsport, theater, stunts en ander spektakel een succes.

Festivaldirectrice Tante Rikie: “Het was een meer dan fantastisch weekend!” Het evenement is zonder grote incidenten verlopen en de organisatie spreekt dan ook van een zeer geslaagde editie. Rikie: “Alleen maar lachende gezichten en een geweldige sfeer. Het was een meer dan fantastisch weekend. Zwarte Crossers, I love you!”

De bezoekersaantal per dag waren:
Donderdag 25 juli: 17.652
Vrijdag 26 juli: 31.662
Zaterdag 27 juli: 53.101
Zondag 28 juli: 60.380

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.