Zoek de 10-verschillen

Wie even zijn zinnen wil verzetten met iets anders dan vakantieactiviteiten, kan met deze puzzel uit de voeten. Op de foto links zie je Randy van der Wal in een bevallige pose tijdens zijn bergetappestrip op de Aprilia RS250. In dezelfde foto rechts zijn tien verschillen aangebracht. Aan jou de taak te ontdekken wat die verschillen zijn. Je oplossing kun je in het 10 verschillen-formulier invullen in het vak oplossing. Meedoen kan tot maandag 19 augustus 2013. Waarom meedoen? Check die prijzen. 

De goede oplossing en de winnaars worden in MM18/13 bekendgemaakt.

Eerste prijs
Interphone F3XT Stereo-Bluetooth t.w.v. € 149,-

Tweede prijs
Abus Granit Detecto X-Plus 8077-schijfremslot t.w.v. € 144,95

Derde prijs
DS Cover Alfa-motorhoes t.w.v. € 79,95
(Maat op verzoek winnaar)

Vierde prijs
Set TecMate-accessoires voor aan de accu: USB-laderset en USB LED-zaklamp t.w.v. € 48,95

Vijfde tot en met zeven prijs
3x Motul-reinigingsset t.w.v. € 44,-

Achtste prijs
Bering Bilbo-rugzak t.w.v. € 39,-

Troostprijs
2x MOTORcol
Waarde onschatbaar

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.