zaterdag 2 december 2023

Zwarte Cross op een haar na uitverkocht

De Zwarte Cross is allang niet meer dat kleine ‘lollig daar in de Achterhoek’-festivalletje meer. Het is het grootste festival van Nederland, en dat is alleen al te merken aan de kaartverkoop. Neem de kaartjes voor de zaterdag. Die dag kun je ondertussen op je buik schrijven, want zaterdagkaarten zijn al finaal uitverkocht. Overigens waren de passe partouts voor drie dagen half december al allemaal verkocht. Deelnemen aan de cross zelf bleek nog populairder, want die waren begin november na vijf minuten (!) al niet meer te krijgen!

Mocht je toch een poging willen wagen, dan is er de zondag nog. Al staat de teller voor die dag ook al op 96 procent verkocht. Als je opschiet, maak je nog een kans. Er is hoop, zeker wanneer vrijdag toch ook tot je opties behoort. Voor die dag is nog 31 procent van de kaarten beschikbaar.

Volgens festivaldirectrice Tante Rikie is er één ding heel zeker, en dat is dat de Zwarte Cross van 2016 uit gaat verkopen. Als dat lukt hebben ze liefst 200.000 bezoekers van kaartjes voorzien. Een record om trots op te zijn.

Toegangskaarten kosten dertig euro en zijn te bestellen via de site van de Zwarte Cross. We helpen je een handje: klikt u maar hier! Hieronder vind je overigens de line-up van wie en wat er nou precies het podium zal bestijgen dat weekend van 24 juli.

UPDATE 17.30 UUR: 
Inmiddels is ons ter ore gekomen dat ook de zaterdag hartstikke uitverkocht is; geen kaartje meer te krijgen. De vrijdag loopt nog steeds niet heel hard, dus je kansen zijn nog niet geheel verkeken, maar wacht niet te lang!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image