Zwarte Cross wordt steeds groter

Op 26, 27 en 28 juli 2013 zal voor de zeventiende (!) keer het Zwarte Cross Festival plaatsvinden in het Achterhoekse Lichtenvoorde. Vandaag zijn de data van voorverkoop en inschrijving bekend gemaakt. Daarnaast heeft de organisatie, De Feestfabriek, goed nieuws: de vrijdag zal namelijk een volledige festivaldag worden.

Dat wil zeggen dat het festivalterrein al vanaf vrijdagmorgen de poorten opent en dat er ook gecrosst gaat worden. Hiermee wordt de vrijdag qua aanbod een vergelijkbare festivaldag met de zaterdag en de zondag. De voorbereidingen zijn in volle gang en de inschrijvingen beginnen over een paar weken al. Op de laatste editie in van het jaarlijkse evenement kwamen ruim 156.000 mensen af.

Data Zwarte Cross 2013
– Start inschrijvingen deelname: 12 november 2012
– Voorverkoop leden ZC magazine Harder!:19 november 2012
– Aanvang kaartverkoop algemeen: 26 november 2012
– Zwarte Cross: 26, 27 en 28 juli 2013

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.