Lezerservaringen gezocht!

Voor onze serie over gebruikte motoren hebben we jullie ervaringen nodig. Net als in de reeds verschenen artikelen over bijvoorbeeld de Suzuki Hayabusa en de Moto Guzzi Norge worden jullie ervaringen verwerkt in het artikel, om een zo reëel mogelijk praktijkbeeld te geven. Ook foto’s zijn zeer welkom, zodat we de artikelen kunnen aankleden. Wil je meedoen, download dan deze vragenlijst en mail ‘m door naar info@aansorgh.com. Dit is het e-mailadres van Peter Aansorgh Producties. Peter is de verantwoordelijke voor deze artikelenreeks.

De volgende motoren die we onder de loep zullen nemen zijn:
Ducati 916
Yamaha FZS600
Moto Guzzi California

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?