dinsdag 16 juli 2024

Zwarte zaterdag

Slecht nieuws voor iedereen die aanstaande zaterdag naar het buitenland gaat of aldaar de snelweg op duikt. Het is zaterdag namelijk ´zwarte zaterdag´ aldus de ANWB. In Frankrijk begint het grote filefeest al bij zonsopgang. Rond het middaguur verwacht de ANWB ruim 700 kilometer file richting het zuiden.

Net als in Frankrijk begint ook in Italië de grote uittocht. Vooral naar de oost en west kust en naar de meren in het noorden van het land wordt het ´gekkenhuis´. In Duitsland krijgt het zuiden vakantie terwijl de regio Berlijn weer begint. Dit bij elkaar opgeteld levert ook flinke vertraging op.

Kort samengevat, komend weekend lekker niet de snelweg op.

Via het speciale twitteraccount van de ANWB (@ANWBeuropa) ben je altijd op de hoogte van de actuele situatie op de Europese wegen en bij de grensovergangen. Deze account wordt verzorgd door ANWB Verkeersinformatie dus qua betrouwbaarheid zit het wel goed.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen