vrijdag 29 maart 2024

Spot de tien verschillen…

Wat was het afzien voor onze eigen Peter van der Sluis! Als fabrieksrijder voor het herrezen Greeves participeerde hij in de meest prestigieuze trialwedstrijd ter wereld, de Scottish Six Days Trial.

Het ruige landschap stond borg voor opperste concentratie, atletische inspanning en spannende momenten. Een foto die zoveel vertelt behoeft geen verdere bewerking. Toch, eigenwijs als wij zijn, hebben we de kiek een beetje opgeleukt. Als het jou lukt om de 10 verschillen te vinden, dan kun je meedingen naar grandioze prijzen.

Eerste prijs: Scorpion EXO 900 Transformer-helm t.w.v. € 279,90
Tweede prijs: Falco EXEL-motorschoenen t.w.v. € 123,90
Derde prijs: ABUS Granit Quick Mini Pro t.w.v. € 94,99
Vierde prijs: 2x Bel-Ray-pakket t.w.v. € 84,50

Vijfde prijs: Lampa Venus-motorhoes t.w.v. € 59,95
Zesde prijs: 3x Vrooam Motorolie (4 liter) t.w.v. € 44,95
Zevende prijs: 3x KTM Racer Duck Badeend t.w.v. € 9,95

Vind de 10 verschillen op pagina 114 van het extra dikke zomernummer van MOTOR Magazine (15/16) en mail ze naar redactie@www.motor.nl (vergeet je gegevens niet te vermelden). Let op! De uiterste inzenddatum is maandag 20 augustus 2012.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen