Honda’s Adventure-prijzen bekend

Om maar direct met letterlijk het grootste nieuws te beginnen: de Africa Twin Adventure Sports heeft een introductieprijs van € 17.899 (DCT € 19.399) en staat vanaf februari bij de Honda-dealers. Ter gelegenheid van dertigjarig bestaan van de XRV650 levert Honda in 2018 een geweldig kleurenschema in wit, rood en blauw. De Adventure Sports overtroeft in alles de gewone Africa Twin. De benzinetank is vergroot, hij is hoger gebouwd, het kuipwerk groter en hij heeft rainte valbeugels.

Africa Twin
De 2018 CRF1000L Africa Twin beschikt over Ride-by-wire inclusief drie rijmodi. Het maximum toerental schuift iets op en een nieuwe uitlaat verhoogt de beleving. Verder zijn de voetsteunen breder en stevige bevestigd aan het frame en het dashboard is iets gekanteld om het nog goed af te kunnen lezen in staande positie.  Honda levert de – in vier kleuren beschikbare – machine vanaf maart voor € 15.799 (DCT vanaf € 17.099).

X-ADV
Honda’s knotsgekke kruising tussen een allroad en een scooter krijgt de nodige verbeteringen voor 2018. Het Dual Clutch Transmission (DCT) is uitgebreid met een offroad-stand. Het blok krijgt tweeniveaus van tractiecontrole en er is een 35 kW-versie voor houders van een A2-rijbewijs. De nieuwe X-ADV staat al in de showrooms. Honda levert hem in vijf verschillende kleuren voor € 13.599.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?