24 t/m 27 april: Praktijkcursus & GPS-toer Eifel

Geannuleerd vanwege coronavirus

We hadden een geweldige training in gedachten. MrGPS had er heel veel zin in en wij hadden mooie routes uitgedacht. Het hotel was ook al besproken en daar zit ‘m de kneep van de annulering.

Het hotel wil volgende week weten hoeveel gasten ze ongeveer mogen verwelkomen. We merken dat motorrijders zeer terughoudend zijn met het reserveren van activiteiten, wat heel logisch is gelet op het nieuws rond het coronavirus.

Omdat we nu nog kosteloos kunnen annuleren, hebben we besloten deGPS-training in de Eifel te annuleren.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Misschien vind je dit ook interessant?