vrijdag 23 februari 2024

KouwePotenTocht 2020: houden we het droog?

Krijgen we deze keer natte poten of droge. Want dat is het thema van de KouwePotenTocht 2020: NAP. Normaal Amsterdams Peil, een belangrijke grens in Nederland. De KPT rijden we op 31 oktober. 

De KouwePotentocht wordt een mooie tocht, die we samendoen maar toch ook individueel. We doen er alles aan om de tocht coronaveilig te laten verlopen, maar we hebben ook je hulp nodig. In tijden als deze kan de waan van alledag leiden tot wijzigingen in het programma. Het is zelfs mogelijk dat de tocht niet doorgaat, omdat de overheid dat na 20 oktober besluit. 

Maar vooralsnog gaan wij uit van een prachtige tocht, de laatste van het jaar. En die begint in Breda en eindigt ergens in de buurt van Ermelo.

Er zijn nog plaatsen, maar die lopen nu snel vol.

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen